dijous, 23 de maig del 2013

Flash mob


Hola a tots,
La Coordinadora de Professorat Preocupat acaba de complir un any de vida i un any de lluita. Això ha coincidit amb l'aprovació a tràmit de la LOMCE a nivell estatal i l'aprovació del decret del trilingüísme (TIL) a nivell balear.
És per això que ens hem plantejat fer un esdeveniment on es combini la lluita en contra d'aquestes normes, i la celebració de l'aniversari.

L'esdeveniment que estam preparant és el següent: una flashmoob per fer dissabte de matí al mercat nou, a les dàlies, i a algun tercer lloc (encara hi ha dubtes de on, pot ser aeroport, pàrking de mercadona,...). Ens agradaria molt que fos un esdeveniment compartit on hi participàs tota la comunitat educativa: professorat, famílies i alumnat. Per tant, ESTAU TOTS CONVIDATS. D'aquesta manera seguirem demostrant que tots estam junts en aquesta lluita.
Pel qui tingui algun dubte, una flashmoob és una coreografia a un lloc públic i de forma que paregui improvisada. Primer són pocs els que comencen ballant, la resta estarà pel voltant, fent veure que no formen part d'això, i poc a poc s'hi van incorporant.
Per assajar aquesta coreografia hem quedat divendres 6 de maig al gimnàs del IES Blancadona, tot i que ja hi ha docents de diversos centres que l'han après i estan assajant-la amb companys del seu centre. Seria interessant que qui vulgui participar vingués dema divendres, però si no és possible, no hi ha problema, es pot participar igualment, ja que la coreografia no és difícil, i de seguida que s'ha vist una mica, un s'hi pot afegir. Això sí, tothom hauria de dur camiseta de color verd i alguna cosa verda al cap (perruca, cinta de cabell, mocador...).
A més a més, necessitam també gent que no balli per mantindre i mostrar pancartes reivindicatives i informar el públic sobrel el perquè de la nostra oposició a la LOMQE i al TIL.
Us demanan que tant si podeu venir com si no, faceu passar aquest correu a tots els vostres contactes i amics.
Moltes gràcies a tots pel vostre esforç i us esperam.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.